Location

Portland, OR

SCALE

30,000 Sq Ft

Completion

2025

Architect

Open Concept Architecture

Our work with Accretech goes beyond the production of precision measuring systems and focuses on the people who make them. A biophilic design that centers wood elements creates a space where people enjoy working while using sustainable materials and building systems.

Communication across cultures and disciplines defines our work on this project. Working with Accretech, we came to understand form, function, and human well-being not as separate concepts, but as parts of a holistic approach to their work.

Rendering of the main entrance to the Accretech Facility, framed and accented by wood elements.
A cross section view of the Accretech facility, showing the first-floor production level, offices on the second floor, and its mass-timber construction.
A CROSS SECTION VIEW OF THE ACCRETECH FACILITY, SHOWING THE FIRST-FLOOR PRODUCTION LEVEL, OFFICES ON THE SECOND FLOOR, AND ITS MASS-TIMBER CONSTRUCTION.

Process